By

Nou llibre sobre la tradició remeïera a Catalunya

La flora medicinal de les Masies de Roda
Documentació i estudi per Toni Vilaró Soler

Libre_Toni

L’alcalde de les Masies de Roda té el plaer de convidar-vos a la presentació d’aquest llibre el proper dissabte 20 d’abril a les 19 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. La presentació anira a càrrec de Gustau Pau Pagès, director de Heilpraktiker Institut de Barcelona.

Carta_Invitació de L’alcalde de Les Masies de Roda

 

Sin título1

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>